tisdag 21 juli 2009

Tarantino vs. SL


Tarantino är på besök i stan och hans "följe" krockar med en buss vilket är stora nyheter för Aftonbladet. Enligt reportern är det bussens fel att det blir krock när bussen försöker passera bilarna utanför biografen. Det som inte tas upp är hur bilföraren agerar. Titta noga på filmen så ser ni att bilföraren lägger om (svänger) och kör ut på bussen. Titta och döm själva. Jag skulle snarare säga: Pinsamt Aftonbladet istället för Pinsamt SL.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, man ser att när bakhjulet på bussen passerat fronten på bilen så börjar bilföraren köra. Och bilen framför får ju ingen törn. Så jag håller med pinsamt Aftonbladet!
Man skulle ju kunna vända på det och säga "klantig privatchaufför krockar med miljonbuss"
För en sådan buss kostar 1-1,5 miljon kanske mer. Nog för att den är gammal och redan skadad sedan tidigare.

whippo sa...

Har för mig att en blå ledbuss går på flera, flera miljoner. Men som oftast är det busschauffören som gör fel enligt media, det är så inpräntat att vad som än händer så är det "bussens" fel.

Bra rubrik där...eller kanske "Klantig privatchaufför riskerar stjärnas liv genom att köra på buss värd flera miljoner."

Mårten sa...

Vet inte vad etanolledbussarna kostade - men det är säkert ett par miljoner. De blåa gasledbussarna kostade enl. uppgift 3,5 miljoner.

Håller med om att det är synd att det alltid måste vinklas till bussförarens fel. I det här fallet är det ju än mer tydligt att det är många kockar inblandade i soppan. Privatchauffören som svänger, han som håller koll och bussföraren. Är det trångt är det ju dumt att chansa - särskilt med en ny(are) och fin Mercedes...